Glazen trap


offerte_hover

Glazen trap nodig ? Wij helpen u graag verder!

Een glazen trap is iets bijzonders. Wanneer u iets unieks wilt maken van de gewone trap in uw werk- en/of woonruimte, dan is een glazen trap een uitstekende optie. Het biedt uiteraard ook veel licht doorlaat in moeilijke daglicht-situaties. Een glazen trap plaatsen is een vak apart en vereist maatwerk en een grondig voortraject. De glas en kozijn Specialist is gespecialiseerd in deze projecten.Veiligheid staat daarnaast tevens bij ons voorop !

 

Goede constructie

De constructie waarin de glazen trap ligt moet goed worden berekend. Een verkeerde inschatting en uw totale trap gaat scheuren of scheef staan.De dikte en samenstelling van het glas worden berekend worden op basis van de te verwachte belasting, afhankelijk van de afmetingen en de verhouding tussen de afmetingen van het glas en de manier van opleg op de draagstructuur.

 Glazen trap  Glazen trap  Glazen trap

Een glazen trap is altijd samengesteld uit 3 lagen die aan elkaar verbonden zijn door PVB-folies. Deze folies zijn verkrijgbaar in mat, gekleurd of decoratief. Daarbij zorgen de matte, gekleurde of decoratieve folies ervoor dat wij de glazen trap aan al uw wensen en behoeften kunnen aanpassen, waardoor de nieuwe trap altijd uitstekend bij uw interieur past.

 

Snel voor elkaar

Het meeste glas dat wij voor u bestellen zal binnen 2 weken geplaatst kunnen24 uur service resize worden. Sneller kan uiteraard ook met onze 24-uurs spoedservice. Dit betekent dat wij, indien nodig, de ruit dezelfde dag/volgende dag kunnen plaatsen.

 

Wij denken met u mee

Wij kunnen, door onze ervaring op andere gebieden zoals houtrot reparaties en kozijn aanpassen meer voor u betekenen. Kortom, alles op en rondom glas en kozijnen is ons specialisme.