Glazen vloer


offerte_hover

Glazen vloer nodig ? Wij helpen u graag verder!

Een glazen vloer is iets bijzonders. Wanneer u iets unieks wilt maken van de gewone vloer in uw werk- en/of woonruimte, dan is een glazen vloer een uitstekende optie. Het biedt uiteraard ook veel licht doorlaat in moeilijke daglicht-situaties. Een glazen vloer plaatsen is een vak apart en vereist maatwerk en een grondig voortraject. De glas en kozijn Specialist is gespecialiseerd in deze projecten.Veiligheid staat daarnaast tevens bij ons voorop !

 

Goede constructie

De constructie waarin de glazen vloer ligt moet goed worden berekend. Een verkeerde inschatting en uw totale vloer gaat scheuren of scheef staan.De dikte en samenstelling van het glas worden berekend worden op basis van de te verwachte belasting, afhankelijk van de afmetingen en de verhouding tussen de afmetingen van het glas en de manier van opleg op de draagstructuur.

 glazen vloer  glazen vloer  glazen vloer

Een glazen vloer is altijd samengesteld uit 3 lagen die aan elkaar verbonden zijn door PVB-folies. Deze folies zijn verkrijgbaar in mat, gekleurd of decoratief. Daarbij zorgen de matte, gekleurde of decoratieve folies ervoor dat wij de glazen vloer aan al uw wensen en behoeften kunnen aanpassen, waardoor de nieuwe vloer altijd uitstekend bij uw interieur past.

 

Snel voor elkaar

Het meeste glas dat wij voor u bestellen zal binnen 2 weken geplaatst kunnen24 uur service resize worden. Sneller kan uiteraard ook met onze 24-uurs spoedservice. Dit betekent dat wij, indien nodig, de ruit dezelfde dag/volgende dag kunnen plaatsen.

 

Wij denken met u mee

Wij kunnen, door onze ervaring op andere gebieden zoals houtrot reparaties en kozijn aanpassen meer voor u betekenen. Denk aan allerlei aanpassingen. Kortom, alles rondom glas en kozijnen is ons specialisme.