Houtrot gevonden ? De houtrot Specialist repareert dit in Putten !


Waarschijnlijk heeft u houtrot geconstateerd in uw kozijn. Dit hoeft niet het einde van uw kozijn te betekenen. In vele gevallen kan de Glas en Kozijn Specialist de aangetaste kozijnen weer als nieuw maken. Vervanging van de kozijnen is dan niet nodig wat u veel geld kan uitsparen. Bij ons staan de klant en de kwaliteit van het werk centraal. Wij zijn specialist in houtrot Putten !

Houtrot Putten

Houtrot Putten

Houtrot Putten

Houtrot Putten

Houtrot Putten

Houtrot Putten

Gecertificeerd

Wij zijn gecertificeerd houtrenovatiespecialist en wij werken met een bewezen renovatiesysteem, Repair Care, om het houtrot in uw kozijn te behandelen. Tevens maken wij gebruik van de merken Sikkens en Sigma. Het aangetaste deel van het kozijn wordt verwijderd en hersteld. De stevigheid van het kozijn blijft hierbij volledig intact. Wij kunnen op onze reparatie dan ook 10 jaar garantie geven. Is plaatselijk herstel niet mogelijk? Geen probleem, wij kunnen u tevens nieuwe kozijnen aanbieden.

Wij denken met u mee..

Wij kunnen, door onze ervaring op andere gebieden zoals glas en kozijn aanpassen en herstellen meer voor uw kozijn betekenen. Denk bij aanpassingen aan sponningen uitfrezen om dikker glas te plaatsen zoals Triple+++ glas, draairamen plaatsen, andere vakverdeling in het kozijn aanpassen. Kortom, alles op en rondom het kozijn is ons specialisme.

Logo10.resize logo2      SikkensLogo