Nieuw kozijn ? Niet nodig ! Laat de kozijn specialist uw kozijn aanpassen in Voorthuizen !


U heeft een kozijn met een bepaalde indeling en er is u waarschijnlijk geadviseerd deze te laten vervangen. Dit is absoluut niet nodig ! Wij kunnen iedere nieuwe indeling maken in uw bestaande kozijn. Dit scheelt u een hoop geld ! Wij zijn specialist in kozijn aanpassen Voorthuizen !

Alle indelingen zijn mogelijk. Denk bij aanpassingen aan uw kozijn aan sponningen uitfrezen om dikker glas te plaatsen zoals Triple+++ glas, draairamen plaatsen, vakverdeling in het kozijn aanpassen.Wilt u in plaats van stijlen in uw kozijn 1 groot raam of juist stijlen toevoegen en de indeling aanpassen, alles kan !

Uitstekende kwaliteitlogo_garanbtie

Uiteraard hoeft u zich om de kwaliteit van het werk geen zorgen te maken. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring en wij werken alleen met kwaliteitshout/producten waardoor er 10 jaar garantie gegeven kan worden. De aanpassing van uw kozijn is een waardevermeerdering voor uw woning, daarnaast een goede gelegenheid om meteen isolerend glas te laten plaatsen.

Kozijn aanpassen Voorthuizen

Kozijn aanpassen Voorthuizen

Kozijn aanpassen Voorthuizen

Kozijn aanpassen Voorthuizen

Kozijn aanpassen Voorthuizen

Kozijn aanpassen Voorthuizen

Duurzaam houtfsc-logo

Ook de Glas en Kozijn Specialist houdt rekening met het milieu en werkt met duurzaam vervaardigde houten kozijnen.  Dit hout, dat je kunt herkennen aan het FSC- en/ of Keurhout-logo is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen of plantages.

Wij denken met u mee..

Wij kunnen, door onze ervaring op andere gebieden zoals houtrot reparaties en glas meer voor uw kozijn betekenen.  Kortom, alles op en rondom het kozijn is ons specialisme.