Houtrot


offerte_hover

Houtrot, wij repareren dit snel en vakkundig voor u !

Waarschijnlijk heeft u houtrot geconstateerd in uw kozijn. Dit hoeft niet het einde van uw kozijn te betekenen. In vele gevallen kan de Glas en Kozijn Specialist de aangetaste kozijnen weer als nieuw maken. Vervanging van de kozijnen is dan niet nodig wat u veel geld kan uitsparen. Bij ons staan de klant en de kwaliteit van het werk centraal.

Wij zijn gevestigd in Voorthuizen (Barneveld) maar wij werken door heel Nederland. Regio’s Utrecht, Amsterdam en Amersfoort behoren tot standaard werklocaties.

houtrot

houtrot

houtrot

houtrot

houtrot

houtrot

Gecertificeerd Houtrenovatie Specialistlognw-gecertificeerd-landscape

Wij zijn gecertificeerd en wij werken met een bewezen renovatiesysteem, Repair Care, om het kozijn te behandelen. Tevens maken wij gebruik van de merken Sikkens en Sigma. Het aangetaste deel van het kozijn wordt verwijderd en hersteld. De stevigheid van het kozijn blijft hierbij volledig intact. Wij kunnen op onze reparatie dan ook 10 jaar garantie geven (m.u.v kozijnen van vuren hout). Is plaatselijk herstel niet mogelijk? Geen probleem, wij kunnen u tevens nieuwe kozijnen aanbieden.

 

Wij denken met u mee..

Wij kunnen, door onze ervaring op andere gebieden zoals glas en kozijn aanpassen en herstellen meer voor uw kozijn betekenen. Denk bij aanpassingen aan sponningen uitfrezen om dikker glas te plaatsen zoals Triple+++ glas, draairamen plaatsen, andere vakverdeling in het kozijn aanpassen. Kortom, alles op en rondom het kozijn is ons specialisme.

 

Logo10.resize logo2      SikkensLogo