Kozijnen


offerte_hover

Kozijnen en vakwerk? Wij helpen u graag verder!

Bij ons staan de klant en de kwaliteit van het werk centraal. Wij voorzien u graag van de vele informatie en het juiste advies om tot de beste oplossing van uw woning te komen. Kozijnen vervangen doe je niet elke dag !

Wij zijn gevestigd in Voorthuizen (Barneveld) maar wij werken door heel Nederland. Regio’s Utrecht, Amsterdam en Amersfoort behoren tot standaard werklocaties.

 

Uitstekende kwaliteitlogo_garanbtie

 Uiteraard hoeft u zich om de montage geen zorgen te maken. Alle kozijnen van de Glas en Kozijn Specialist worden ingekocht bij zeer gespecialiseerde leveranciers waardoor er 10 jaar garantie gegeven kan worden. De aanschaf van nieuwe kozijnen is een waardevermeerdering voor uw woning, daarnaast een goede gelegenheid om meteen isolerend glas te laten plaatsen.
kozijnen kozijnen kozijnen

Duurzaam houtfsc-logo

Ook de Glas en Kozijn Specialist houdt rekening met het milieu en werkt met duurzaam vervaardigde houten kozijnen.  Dit hout, dat je kunt herkennen aan het FSC- en/ of Keurhout-logo is afkomstig uit duurzaam beheerde bossen of plantages.

 

Wij denken met u mee..

Wij kunnen, door onze ervaring op andere gebieden zoals houtrot reparaties, glas en kozijn aanpassen meer voor uw kozijn betekenen. Denk bij aanpassingen aan uw kozijn aan sponningen uitfrezen om dikker glas te plaatsen zoals Triple+++ glas, draairamen plaatsen, vakverdeling in het kozijn aanpassen. Kortom, alles op en rondom het kozijn is ons specialisme.